LIFTABLE EMELHETŐ ASZTAL

 Ön betart minden jótanácsot, miszerint ne dolgozzunk ülve, mozogjunk rengeteget és tartsunk óránként 10 perc szünetet? Sajnos sem a statisztikák, sem az orvosi ajánlások nem ezt mutatják.  Az izületi-, hát-, és derékfájdalmak elődleges okozója az ülő munka. Cégünk olyan egyedi alternatívát kínál a LIFTABLE asztal családdal, amellyel egészségügyi kockázatai jelentősen csökkenhetnek és a fenti problémákra is megoldást nyújt. Csak tegye megszokott asztalára és váltson egy mozdulattal álló és ülő munkapozíció között ! Tegyen az egészségéért: 30 napos kipróbálási lehetőséget kínálunk! Ha nem válna be visszaszállítjuk, így Ön semmit nem kockáztat !

Az ülőmunka
életveszélyes!

Tudja Ön, hogy az ülőmunka súlyosan veszélyezteti egészségét ? Veszélyesebb, mint a dohányzás a nemzetközi kutatások szerint ! Szakemberek szerint a gerincsérv legfőbb okozója, nagyban növeli a rák, a keringési betegségek, a cukorbetegség, az elhízás kockázatát ! Az ülő életmód akár 15 évvel csökkenti a várható élettartamot !
Adjon egy lehetőséget szervezetének, kerülje el a komoly egészségügyi kockázatokat!

Ülve dolgozik ? Mozgásszegény életmódot folytat ?

Ül az irodában, ül az autóban, ül otthon, napi 14-16 órát? Az ülőmunka miatt gerincbeteg vagy gerincsérve van? Szinte folyamatosan fáj a háta? 

Porckorongos panaszai folyamatosan kiújulnak? Pár havonta kiújuló betegségei vannak és olyankor több napot fekszik?

 Érintett:

   • Mozgásszervi panaszok okozta megbetegedésekben
   • Gerincstabilitást érintő problémákban
   • A gerinc túlterhelése miatt izomzati és emésztési rendellenességekben
   • Hát- és derék problémákban
   • Depresszió kialakulásának kockázatában

Amennyiben gerinc és érrendszeri betegségben szenved, elhízott, akkor nem kis eséllyel sok ülőmunkát végez, amellyel jelentősen növeli egészségügyi kockázatait. 

Amennyiben még dohányzik is, vagy mozgásszegény életmódot folytat: 

 Kiemelten megnő a:

   • Rák
   • Cukorbetegség 
   • Gerincsérv 
   • Trombózis
   • Magas vérnyomás
   • Emésztési rendellenességek kockázata
   • és további tucatnyi betegség kockázata

Emelkedjen felül betegségén, használjon LifeTable emelhető asztalt!

ÜLŐMUNKA: káros az emberi egészségre

Miért is olyan káros a hosszan tartó  ülőmunka? A rendszeres, hosszan tartó ülés következtében az izmok ugyanabban a helyzetben vannak, ezáltal egyoldalúan terhelődnek. A véráramlás így nehezített, a szövetek anyagcseréje pedig jelentősen romlik. Az ülőmunka tehát  rendkívül káros az emberi egészségre ! Gerinc és érrendszeri betegségeket okoz, jelentősen növeli az elhízás, a cukorbetegség és a rák kockázatát! 

MOZGÁSSZEGÉNY ÉLETMÓD

Ha egészségtelen életmódról van szó, akkor legtöbben azonnal a dohányzásra vagy a nem megfelelő étkezésre gondolunk. Tény pedig, hogy a mozgásszegény mindennapok legalább ennyire károsak lehetnek a szervezetre.Sokan nem is gondolják, de a hosszan tartó rossz testtartás miatt gyakrabban törhet az emberre fejfájás, a sok ülés hatással lehet az emésztésre, nem is beszélve az erekről és ízületekről. A mozgásszegény életmód 

ÍZÜLETI-, HÁT- ÉS DERÉKFÁJDALMAK

A mozgásra való odafigyelés is valahol a tudatosságról szól. Az egészség megőrzését fókuszba állítva elegendő motivációra számíthatunk, hiszen a szeretteinkkel egészségben töltött évek minden másnál többet érnek. Érdemes rangsort állítani tehát az ülő és az álló munka között.

GYÓGYULNI SZERETNE? A MEGOLDÁS MEGÉRKEZETT!

 

Díjmentes gerincvédő E-Book letöltése

* Kérem adja meg, hogy hova küldhetjük gerincvédő kiadványunkat.
 
 
Az E-Book kiadvány igénylése a gombra kattintással megtörténik.