ÖN IS ÜLVE DOLGOZIK ?

Ön ülve dolgozik ? Érezte már munka közben, hogy szeretne felállni, de a munkája nem engedi?
                            Érezte, hogy kényelmetlen a széke, elfáradt a sok üléstől ?  Fáj időnként a háta,                                romlanak a vénái, netán gerincsérve lett a sok üléstől ?

Mindezt én is átéltem, ezért találtam ki a LIFTABLE-t !

                                         Napi 14-16 órát ültem, néha már szinte fájt az állandó mozgáshiány.                                           Gerincsérvem lett, visszér trombózisom és csúnyán elhíztam !

Ön ne járjon így, inkább emelkedjen fel!

ÜLŐMUNKA: káros az emberi egészségre

Miért is olyan káros a hosszan tartó  ülőmunka? A rendszeres, hosszan tartó ülés következtében az izmok ugyanabban a helyzetben vannak, ezáltal egyoldalúan terhelődnek. A véráramlás, légzés így nehezített, a szövetek anyagcseréje pedig jelentősen romlik. Az ülőmunka tehát  rendkívül káros az emberi egészségre ! Gerinc és érrendszeri betegségeket okoz, jelentősen növeli az elhízás, a cukorbetegség és a rák kockázatát! 

Szeretné továbbra is kockáztatni a fentieket? 

Vagy kipróbál egy hatékony megoldást ?

MOZGÁSSZEGÉNY ÉLETMÓD

Ha egészségtelen életmódról van szó, akkor legtöbben azonnal a dohányzásra vagy a nem megfelelő étkezésre gondolunk. Tény pedig, hogy a mozgásszegény mindennapok legalább ennyire károsak lehetnek a szervezetre.Sokan nem is gondolják, de a hosszan tartó ülés miatt károsodik a keringés, a hormonrendszer, felgyorsul az öregedés. A mindennapok közérzetét is lerontja, gyakrabban törhet az emberre fejfájás, a sok ülés hatással rossz lehet az emésztésre, nem is beszélve az erekről és ízületekről. A mozgásszegény életmód korunk legnagyobb közellensége !

Nem szeretné mindezt passzívan elszenvedni? Váltson !

ÍZÜLETI-, HÁT- ÉS DERÉKFÁJDALMAK

A mozgásra való odafigyelés is valahol a tudatosságról szól. Az egészség megőrzését fókuszba állítva elegendő motivációra számíthatunk, hiszen a szeretteinkkel egészségben töltött évek minden másnál többet érnek. Érdemes rangsort állítani tehát az ülő és az álló munka között., hiszen az ülő életmód, 15 évvel is rövidebbé teheti a várható életidőt – nemzetközi kutatások szerint.

Váltson egy tevékenyebb, egészségesebb életstílusra !

Videó lejátszása